Cursus gitaarspelen voor kinderen in Deventer-Colmschate

leerling cursus gitaarspelen

Een nieuwe cursus gitaarspelen voor kinderen gaat op donderdag 18 januari 2018 van start in Deventer-Oost. In deze cursus van 10 lessen worden de beginselen van het gitaarspelen behandeld. Geef je kind nu de kans spelenderwijs de gitaar te ontdekken, en te beleven hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn.

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.  De cursus gitaarspelen wordt gegeven aan een klein groepje van maximaal 4 kinderen en duurt 40 minuten. Het vindt plaats in het gebouw van Kunstcircuit aan de Zwaluwenburg 2 in Colmschate-noord.

Wat leer je in deze cursus?

In deze cursus van 10 lessen leren de kinderen de beginselen van het gitaarspelen. Hierna heeft de leerling een goede basis om verder te gaan met gitaarles. Aan bod komen onder andere speelhouding, aanslagmanieren, ritme, noten lezen en akkoorden.

Wat heb je nodig als je begint met de cursus gitaarspelen?

Voor deze cursus heeft de leerling zelf een gitaar nodig om thuis op te oefenen. Voor jonge kinderen is een 3/4 gitaar vaak het meest geschikt. In de eerste les kun je advies krijgen over de aanschaf van een gitaar. Maar misschien heb je ergens nog een gitaar liggen, of kun je er tijdelijk een van iemand lenen. Neem deze bij de eerste les mee, dan kan ik kijken of hij geschikt is om deze cursus mee te volgen.

Hoe schrijf ik mijn kind in voor deze cursus?

Inschrijven kan via info@gitaarlesindeventer.nl of telefonisch: 06-40018672. Hier kun je ook terecht voor verdere informatie over deze cursus. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Waar: Zwaluwenburg 2 Deventer Colmschate
Wanneer: Vanaf donderdag 18 januari van 15:50 tot 16:30
Wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar
Prijs: € 95,-
Start: 18-01-2018

BewarenBewaren